Vepřová kýta b.k.ořech

Doprava po téměř celé ČR
zdarma při nákupu nad 1200/2000 Kč

Oceněný obchod
více než 1500 skvělých hodnocení

Tradice od roku 1992
milujeme maso a umíme s ním
Související produkty
Detailní popis produktu
Vepřová kýta - ořech je vhodná na pečení vcelku, dušení, vaření i smažení. Při úpravě porcovaného masa doporučujeme ořech naklepat a krájet přes vlákno.
Vepřový ořech je spolu s vrchním a spodním šálem část kýty. Kýta je zadní končetina prasete od kolena výše. Toto maso patří do první jakostní třídy. Je velmi libové a křehké ale může se snadno vysušit. Vepřový ořech má tmavší barvu a je jemně vláknitý.
Skladujte při teplotě od 0°C do +5°C
Spotřeba: 72 hodin od dodání
Původ: ČR
Alergeny: NE
                            Doplňkové parametry
| Kategorie: | Maso | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            