Vepřový bok bez kosti

Doprava zdarma
při nákupu nad 999Kč
Garance spokojenosti
náš zákazník náš pán

Oceněný obchod
více než 650 skvělých hodnocení

Tradice od roku 1992 XXX
milujeme maso a umíme s ním
Detailní popis produktu
Vepřový bůček je výborný především na pečení, ale hodí se i na mletí a dělají se z něj výpečky.
Vepřový bůček se nachází na přední boční části zvířete. Toto maso je tučné a tak se nemusíme obávat, že při pečení ztratí na šťavnatosti. K bůčku se hodí hlavně med a kmín. Koupí již vykoštěného bůčku si ušetříme spoustu práce a času.
Skladujte při teplotě od 0°C do +5°C
Spotřeba: 72 hodin od dodání
Původ: ČR
Alergeny: NE
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář