Mleté hovězí maso na tatarák

Doprava zdarma
při nákupu nad 999Kč
Garance spokojenosti
náš zákazník náš pán

Oceněný obchod
více než 650 skvělých hodnocení

Tradice od roku 1992 XXX
milujeme maso a umíme s ním
Související produkty
Detailní popis produktu
Maso připravujeme z pečlivě vybíraných kusů v bio kvalitě z hovězího válečku z býka.
Pokud nemáte svůj oblíbený recept na umíchání tataráku nabízíme Vám recept pro 4 osoby na výtečný tatarák od známého šéfkuchaře.
- chleba 4–8 krajíců
- jemně umleté hovězí maso na tatarák 600 g
- kapary 1 lžíce
- worcesterská omáčka 1 lžíce
- kvalitní kečup 1 lžíce
- dijonská hořčice 1 lžíce
- žloutky 4 ks
- malá cibule, ideálně šalotka 1 ks
- česnek 4 stroužky
- sůl a čerstvě namletý pepř
Postup
Krajíce chleba opečte nasucho na pánvi z obou stran nebo 5 minut v troubě předehřáté na 150 °C. Maso promíchejte s nasekanými kapary, worcesterskou omáčkou, kečupem, hořčicí a žloutky. Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a vmíchejte k masu. Osolte, opepřete a důkladně promíchejte. Česnek oloupejte a potřete jím opečený chléb. Podávejte s tatarákem. Dobrou chuť.
Skladujte při teplotě od 0°C do +4°C
Spotřeba: 72 hodin od dodání
Původ: ČR
Alergeny: NE
Doplňkové parametry
Kategorie: | Maso |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář