Striploin steak stařený ČR (nízký roštěnec) 300g

Doprava po téměř celé ČR
zdarma při nákupu nad 1200/2000 Kč

Oceněný obchod
více než 1500 skvělých hodnocení

Tradice od roku 1992
milujeme maso a umíme s ním
Související produkty
Detailní popis produktu
Striploin - vyzrálý nízký roštěnec, maso je ze hřbetu zvířete a na steaky výborné.
Striploin je z nízkého roštěnce, který najdeme v zadní části hřbetu.
Steaky zrají minimálně 40 dní ve vakuových sáčcích, jedná se tedy o mokré zrání. Vzhledem k zamezení přístupu vzduchu vakuovým balením dochází k tvorbě kyseliny mléčné. Typickým znakem po otevření balení je pak kyselý zápach. V tomto případě ale postačí maso ponechat několik minut odvětrat. Nepříjemný zápach zmizí a působením kyslíku získá maso zářivější barvu. Maso je pak velmi šťavnaté a chutné.
Skladujte při teplotě od 0°C do +2°C
Spotřeba: 72 hodin od dodání
Původ: ČR - farma
Alergeny: NE
                            Doplňkové parametry
| Kategorie: | Maso | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.3 kg | 
 
                                                                                                                                                                                                                
            Novinka
    
    
            Naše farma
    
    
            Předobjednávka
    
                                                
                                                
                    
                                                    
    
    
            
        
        
                
                    
                          Husa celá z farmy ČR 4 - 6kg                    
                
                
            
            
                        
    
                            
            
            
                Předobjednávka            
                                                        (>5 kus)
        
            
        
                                        1 899 Kč
                    
        
    
    
                        
                    Předobjednáv...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            