Králičí stehno s tymiánem sous vide



Související produkty
Detailní popis produktu
Kdy jindy než na Velikonoce si vychutnat něco tak skvostného jako je králík s tymiánem, na kterém se naši kuchaři opravdu vyřádili. Maso je doslova jako dort a omáčku z našeho kuřecího demi-glace se silnou chutí tymiánu je doslova božská!
Příprava pokrmu: Stačí králičí stehna vyndat z vakuového sáčku do vhodné nádoby a péct v horkovzdušné troubě cca 20 min na 200-220°C. Je potřeba maso prohřát až ke kosti a vytvořit krásnou zlatavou barvu s křupavou kůží. Jako přílohu doporučujeme jemnou bramborovou kaši nebo bramborové knedlíky a špenát.
Složení: Králičí stehna s kostí, tymián, náš demi-glace, sůl, pepř.
Skladování: v suchu při teplotě 0 - 4°C.
Výrobce: Dobré řeznictví
Přidané látky: Bez konzervantů, chemie a barviv.
Alergeny: neobsahuje
Minimální trvanlivost: 14 dní od data výroby viz. etiketa
Po otevření: uchovejte v chladu a spotřebujte do 48 hodin.
Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Bez lepku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Poctivá výroba |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.