Jelení kýta na víně 700g



Související produkty
Detailní popis produktu
Dvě porce výjimečné Jelení kýty na červeném víně s kořenovou zeleninou. Omáčka je příjemně nasládlá díky švestkovým povidlům s tóny rozmarýnu, tymiánu a jalovce. S kombinací jeleního masa, mandlí a rozinek Vás toto jídlo dostane do kolen.
Recepturu speciálně pro nás připravil šéfkuchař Jan Kvasnička, který vedl jako hlavní šéfkuchaře skupinu La Gare Restaurants. Zkušeností sbíral po celém světě, ale hlavně v restauraci Gordona Ramseyho v Austrálii.
Jako přílohu doporučujeme jemnou bramborovou kaši, zeleninové pyré (celer, petržel, dýně, batáty), pečenou dýni, pečené brambory, konfitovanou kořenovou zeleninu nebo karlovarský knedlík.
Složení: jelení kýta, rajčatový protlak, cibule, mrkev, petržel, kuřecí tuk, kuřecí vývar, červené víno, voda, balsamicová redukce, řapíkatý celer, švestková povidla, rozinky, mandle, rozmarýn, tymián, káva mletá, citron, jalovec, nové koření, bobkový list, cukr, pepř, sůl
Skladování: 1 - 6 °C
Minimální trvanlivost: viz etiketa - 90 dní
Vyrobeno: Dobré řeznictví
Přidané látky: Bez konzervantů, chemie a barviv.
Alergeny: celer
Po otevření: uchovejte v chladu a spotřebujte do 48 hodin
Doplňkové parametry
Kategorie: | Poctivá výroba |
---|---|
Hmotnost: | 0.7 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.