Hovězí kližka býk

Doprava po téměř celé ČR
zdarma při nákupu nad 1200/2000 Kč

Oceněný obchod
více než 1500 skvělých hodnocení

Tradice od roku 1992
milujeme maso a umíme s ním
Související produkty
Detailní popis produktu
Hovězí kližka býk - tento typ masa je vhodné vařit nebo dusit a skvěle se hodí na klasický hovězí guláš.
Maso z býka patří ke kvalitnějšímu masu hovězího a v pomyslném žebříčku jakosti je daleko vzdáleno od běžného kravského masa. Kližka se dělí na přední (ta je z předních nohou, která je poměrně prorostlá - šlachovitá) a zadní (ta je ze zadních nohou a je ucelenější a méně šlachovitá) Proto se u kližky doporučuje delší tepelná úprava.
Skladujte při teplotě od 0°C do +5°C
Spotřeba: 72 hodin od dodání
Původ: ČR
Alergeny: NE
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Hovězí a telecí maso | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            