1/2 kukuřičného kuřete sous-vide



Související produkty
Detailní popis produktu
1/2 kukuřičného kuřete sous-vide je bezpochyby jedna z nejoblíbenějších specialit Dobrého řeznictví. Skvěle se hodí na grilování nebo pečení. Jemné maso kukuřičného kuřete má díky přirozenému žlutozlatému odstínu a vyváženému poměru šťávy a křehkosti nezaměnitelnou chuť. Náš šéfkuchař Radek Ryška jej připravil metodou sous-vide, která zaručuje maximální šťavnatost, zachování živin a úžasnou křehkost.
Původ: Česká republika
Vhodné: grilování, pečení
Obal: Vakuově baleno sous-vide, stačí jen dodělat
Tohle kuře je jako stvořené pro všechny, kteří chtějí doma za pár minut servírovat skvělý pokrm v restauranční kvalitě.
Tipy na přípravu:
- Trouba: Vyjměte z obalu a pečte na 200 °C 20–30 minut, pro křupavou kůži použijte funkci gril na posledních 5 minut.
- Gril: Maso ohřejte ve vakuovém obalu ve vodní lázni v 80 °C cca 10 minut. Maso vybalit z pytle a grilujte cca 5 minut na rozpáleném grilu jen na barvu.
- Rychlý ohřev: Maso lze jen jemně prohřát a ihned podávat s přílohou.
Složení: Kuře s kostí 96 %, máslo, tymián, sůl, pepř.
Podmínky skladování:
Minimální trvanlivost: 14 dní od data výroby viz. etiketa
Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Skladujte v suchu při teplotě 0 - 4st.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Poctivá výroba |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.