Kuřecí roláda s medvědím česnekem sous vide



Související produkty
Detailní popis produktu
Kuřecí roláda s medvědím česnekem, na které si dali naši kuchaři záležet. Maso je dělané metodou sous-vide, takže je mnohem šťavnatější než kdybyste ho pekli celou dobu jen v troubě a také mnohem křehčí, doslova jako dort! S kořením jsme to nechtěli přehánět, abychom vyzdvihli chuť výborného kuřátka. Takže medvědí česnek, kvalitní máslo, sůl a pepř. V jednoduchosti je síla.
Příprava pokrmu: Stačí kuřecí roládu vyndat z vakuového sáčku do vhodné nádoby a péct v horkovzdušné troubě cca 20 min na 200-220°C. Je potřeba maso prohřát až ke kosti a vytvořit krásnou zlatavou barvu s křupavou kůží. Jako přílohu doporučujeme jemnou bramborovou kaši nebo šťouchané brambory.
Složení: Kuřecí maso, medvědí česnek, máslo, sůl, pepř.
Skladování: v suchu při teplotě 0 - 4°C.
Výrobce: Dobré řeznictví
Přidané látky: Bez konzervantů, chemie a barviv.
Alergeny: neobsahuje
Minimální trvanlivost: 14 dní od data výroby viz. etiketa
Po otevření: uchovejte v chladu a spotřebujte do 48 hodin.
Tepelně opracovaný masný výrobek, vakuově balený, chlazený. Bez lepku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Poctivá výroba |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.