Telecí ossobucco mražené

Doprava po téměř celé ČR
zdarma při nákupu nad 1200/1500 Kč

Oceněný obchod
více než 850 skvělých hodnocení

Tradice od roku 1992
milujeme maso a umíme s ním
Související produkty
Detailní popis produktu
Ossobucco je tradiční milánská specialita, která se připravuje z telecí kližky. Jedná se o kližku s kostí řezanou napříč nad kolenem. Přední i zadní. Spojení prorostlé kližky s jemným vláknem s kůží na povrchu a morkové kosti dá šťávě úžasnou chuť. Aby se maso při počátečním prudkém opékání na pánvi nezkroutilo, doporučujeme kůži v několika místech před tepelnou úpravou naříznout. Vlastnosti tohoto masa ji přímo předurčují k dlouhému a pozvolnému dušení v aromatických omáčkách. V severní Itálii se typicky dusí se zeleninovým základem a podává se se šafránovým risottem a gremolatou. Ossobucco můžete také pomalu dusit v troubě se zeleninou, houbami či po česku na paprice se smetanou a podávat s jemným bramborovým či houskovým knedlíkem.
Skladujte v mraženém stavu při teplotě -18°C
Původ Česká republika
Alergeny neobsahuje
Doplňkové parametry
Kategorie: | Telecí |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář