Staročeský Kuba



Související produkty
Detailní popis produktu
Staročeský houbový kuba, kterého pro Vás připravil náš šéfkuchař Radek Ryška. Kroupy na směs můžete koupit ZDE.
Tradičně připravovaný z pravých Stročků.
Jak na vánočního houbového kubu? Jednoduše a rychle připravíte kubu s naší směsí „na kubu“
1. Večer předem namočte 500g krup do vody.
2. Kroupy slijte, propláchněte a dejte vařit do 3 litrů osolené vody. Vaříme do měkka zhruba 20 - 30 minut. Kroupy scedíme.
3. V hrnci necháme rozpustit náš výrobek „na kubu“ a přivedeme k varu.
4. Přidáme uvařené kroupy a podle potřeby můžeme přidat ještě 100 - 150ml vody. Provaříme 5 minut.
5. Vzniklou směs vložíme do vymazaného pekáče, uhladíme a pečeme 10 - 15 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
6. Pekáč vyndáme z trouby a můžete podávat lahodného vánočního kubu.
Váš kuba je hotov, přejeme Vám dobrou chuť!!
Náš TIP: Kroupy označují zrna bez obalu, mohou být ječné, ovesné, pšeničné i pohankové. Nejvhodnější a nejdostupnější jsou ječné kroupy, ale vyzkoušet můžete různé druhy. Prodávají se v několika velikostech od celých zrn po lámanku, volte je podle chuti.
Složení: Cibule, stroček, kuřecí vývar, hovězí demi-glace, vepřový demi-glace, olej slunečnicový, česnek, majoránka, sůl, kmín, pepř
Skladování: 1 - 6 °C
Minimální trvanlivost: viz etiketa - 90 dní
Vyrobeno: Dobré Řeznictví
Přidané látky: Bez konzervantů, chemie a barviv.
Alergeny: 9 - celer
Po otevření: uchovejte v chladu a spotřebujte do 48 hodin
Doplňkové parametry
Kategorie: | Poctivá výroba |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.