ZAVÁŽÍME PRAHU A BLÍZKÉ OKOLÍ. VŠE NA MAPĚ ROZVOZU.

Shoulder Clod Heart Jižní Amerika (vysoká plec)

Novinka
164,90 Kč / ks 219,90 Kč / ks 274,50 Kč / ks 1 092,50 Kč / ks od 164,90 Kč / ks
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

CELÝ KUS: Cena je za 1ks. Váha 1 kusu je cca 2,50-3kg. Prodej kusu vcelku je v originálním balení.

Cena za 1kg 437,- Kč. Cena Vám bude vypočtena dle skutečné hmotnosti.

NAKRÁJENÉ STEAKY: Cena za 1 steak dle vybrané váhy. 

Cena za 1 kg 549,-Kč. Cena Vám bude vypočtena dle skutečné hmotnosti.

 

Původ: Uruquay
Plemeno: Hereford
Typ zrání: Mokré
Doba zrání: min 60 dní

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 999Kč
Garance spokojenosti
náš zákazník náš pán
Oceněný obchod
Oceněný obchod
více než 650 skvělých hodnocení
Tradice od roku 1992 XXX
Tradice od roku 1992 XXX
milujeme maso a umíme s ním

Detailní popis produktu

Nejchutnější masa jsou právě z Jižní Ameriky, protože zde mají zvířata ideální podmínky, které dodají masu skvělou chuť a křehkost. Když toto spojíte s kvalitním masným plemenem jako je Hereford nebo Aberdeen Angus a masa necháte zrát, tak opravdu dostane to nejlepší na váš gril. Masa jsou jako "dort", křehká se silnou chutí! 

Clod Heart je relativně neznámý kus hovězího masa, což je velká škoda, protože stojí za to ho ochutnat. Řez pochází z přední části ramene zvířete. Maso je typické pro svou bohatou hovězí chuť díky vnitrosvalovému tuku. Zároveň je pro něj typická i libovější struktura. Kdo má rád libovější masa s výraznou chutí, tak si moc pochutná!

O plemenu Hereford. Plemeno Hereford bylo vyšlechtěno ve střední Anglii v hrabství Herefordshire. V roce 1864 byla v Anglii založena Plemenná kniha a již v roce 1817 se objevila první zvířata plemene hereford v USA, ale větší rozvoj chovu v zámoří zaznamenalo plemeno až po skončení občanské války a postupně se rozšířilo na celý severoamerický kontinent. Již v roce 1881 byla založena American Hereford Association (AHA). O něco později byla založena v Kanadě Canadian Hereford Association (CHA). Obě asociace v současné době zpracovávají společně výsledky kontroly užitkovosti pro potřeby kontroly dědičnosti.

Příprava: Rozpálte gril nebo pánev, položte váš steak, klidně ho pokapejte navrch trochou marinády. Žádné šťouchání, posouvání a podobně, ať se hezky peče. Z jedné strany 5 minut, z druhé strany 5 minut a hotovo. Pokud je to klasický steak na 2 prsty a vy jste měli poctivě rozpáleno, pak bude medium-rare a to je přesně to co chcete. Kdo by chtěl propéct víc, nechá z každé strany 6 minut, ale víc ani ťuk. Pak už by byl well done, a to už je v terminologii steaků v podstatě jeho "klinická smrt".

 
Spotřeba: viz etiketa
Původ: Uruquay
Plemeno: Hereford
Alergeny: NE
 
Skladujte v suchu při teplotě od 0°C do +2°C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení