ZAVÁŽÍME PRAHU A BLÍZKÉ OKOLÍ. VŠE NA MAPĚ ROZVOZU.

Rib eye steak Jižní Amerika (vysoký roštěnec)

224,90 Kč / ks 299,90 Kč / ks 374,90 Kč / ks 1 398 Kč / ks od 224,90 Kč / ks
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

CELÝ KUS: Cena je za 1ks. Váha 1 kusu je cca 2kg. Prodej kusu vcelku je v originálním balení.

Cena za 1kg 699,- Kč. Cena Vám bude vypočtena dle skutečné hmotnosti.

NAKRÁJENÉ STEAKY: Cena za 1 steak dle vybrané váhy. 

Cena za 1 kg 749,-Kč. Cena Vám bude vypočtena dle skutečné hmotnosti.

 

Původ: Brazílie
Typ zrání: Mokré
Doba zrání: min 40 dní

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 999Kč
Garance spokojenosti
náš zákazník náš pán
Oceněný obchod
Oceněný obchod
více než 650 skvělých hodnocení
Tradice od roku 1992 XXX
Tradice od roku 1992 XXX
milujeme maso a umíme s ním

Detailní popis produktu

Nejchutnější masa jsou právě z Jižní Ameriky, protože zde mají zvířata ideální podmínky, které dodají masu skvělou chuť a křehkost. Když toto spojíte s kvalitním masným plemenem jako je Hereford nebo Aberdeen Angus a masa necháte zrát, tak opravdu dostane to nejlepší na váš gril. Masa jsou jako "dort", křehká se silnou chutí! 

Rib eye steak je ten pravý pro milovníky steakůVysoký roštěnec je famózní volbou pro steaky, protože je skvěle prorostlý tukem a ten je nositelem chuti. Rib eye je špičkou mezi steaky díky svému křehkému a šťavnatému masu. Má v sobě přibližně 16 % tuku. Jedná se o maso nejvyšší kvality. Jestli vám tuk vadí, můžete ho po upečení odstranit a chuť steaku zůstane v mase. 

Brazílie je historicky jedním z největších producentů kvalitního hovězího masa na světě. Brazilský dobytčí trh je obrovský a disponuje největšími hovězími stády na světě. Více než 80% z brazilských zvířat jsou plemene Zebu. Vznikl domestikací již vyhubeného indického pratura. Zebu se přizpůsobil tropickému podnebí a je dosti odolný proti tropickým chorobám. Vyznačuje se hrbem, jemnou volnou kůží a má dlouhé klopené uši. Zebu maso nemá tak výrazné mramorování, jako třeba Angus a anglická plemena vůbec, takže je chuťově trochu méně výrazné.

Steaky zrají minimálně 40 dní ve vakuových sáčcích, jedná se tedy o mokré zrání. Vzhledem k zamezení přístupu vzduchu vakuovým balením dochází k tvorbě kyseliny mléčné. Typickým znakem po otevření balení je pak kyselý zápach. V tomto případě ale postačí maso ponechat několik minut odvětrat. Nepříjemný zápach zmizí a působením kyslíku získá maso zářivější barvu. 

Spotřeba: viz etiketa
Původ: Brazílie
Alergeny: NE
 
Skladujte v suchu při teplotě od 0°C do +2°C 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení