Jehněčí srdce mr.
Doprava po téměř celé ČR
zdarma při nákupu nad 1200/1900 Kč
Oceněný obchod
více než 1000 skvělých hodnocení
Tradice od roku 1992
milujeme maso a umíme s ním
Detailní popis produktu
Jehněčí srdce se používá především v arabské kuchyni a to na grilovaní či kebab. Rozhodnete-li se pro grilování, zbavte jehněčí srdce tuku a marinujte ho ve směsi oleje, citronové šťávy a bylin (popř. oblíbeného koření) alespoň 10 hodin. Kousky poté napíchněte na jehlu a grilujte do měkka.
Srdce můžete připravit také klasicky po Česku, třeba dušené na smetaně.
Skladujte při teplotě od 0°C do +4°C
Minimální trvanlivost: 48 hodin od data závozu
Původ: ČR
Alergeny: NE
Doplňkové parametry
Kategorie: | VELIKONOCE |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář