ZAVÁŽÍME TÉMĚŘ CELOU ČŘ. VŠE NA MAPĚ ROZVOZU.

Hovězí Tomahawk Austrálie

Novinka
1 399 Kč / ks 1 399 Kč / 1 kg
Skladem

NAKRÁJENÉ STEAKY

Cena za 1 ks (cca 1kg). Cena Vám bude vypočtena dle skutečné hmotnosti.

 

Původ: Austrálie
Plemeno: Angus
Typ zrání: Mokré
Doba zrání: min 60 dní

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 999Kč
Garance spokojenosti
náš zákazník náš pán
Oceněný obchod
Oceněný obchod
více než 650 skvělých hodnocení
Tradice od roku 1992 XXX
Tradice od roku 1992 XXX
milujeme maso a umíme s ním

Detailní popis produktu

Nejchutnější masa jsou z Jižní Ameriky nebo právě z Autrálie odkud je tento fešák lázeňský. V těchto místech mají zvířata ideální podmínky, které dodají masu skvělou chuť a křehkost. Když toto spojíte s kvalitním masným plemenem jako je Hereford nebo Aberdeen Angus a masa necháte zrát, tak opravdu dostane to nejlepší na váš gril. Masa jsou jako "dort", křehká se silnou chutí! 

Tento řez Tomahawk získal název podle svého vzhledu, který připomíná tradiční indiánskou sekeru. Krájí se z vysokého roštěnce stejně jako Rib-eye steak, na rozdíl od něj se však u Tomahawku ponechává žebro. Na talíři vypadá naprosto úžasně a jelikož má cca 1kg, tak nasytí minimálně dva lidi. 

Příprava: Rozpálte gril nebo pánev, položte váš steak, klidně ho pokapejte navrch trochou marinády. Žádné šťouchání, posouvání a podobně, ať se hezky peče. Z jedné strany 7 minut, z druhé strany 7 minut a hotovo. Pokud je to klasický steak na 2 prsty a vy jste měli poctivě rozpáleno, pak bude medium-rare a to je přesně to co chcete. Kdo by chtěl propéct víc, nechá z každé strany 8 minut, ale víc ani ťuk. Pak už by byl well done, a to už je v terminologii steaků v podstatě jeho "klinická smrt".

 
Spotřeba: viz etiketa
Původ: Austrálie
Plemeno: Angus
Alergeny: NE
 
Skladujte v suchu při teplotě od 0°C do +2°C

Doplňkové parametry

Kategorie: Steaky a vyzrálá masa
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz